IF Zmajevi

Referat: IK Oden - IF Zmajevi

En märklig match där vi hade 75% bollinnehav och över 20 avslut.
Men Zmajevi var effektiva och satte 3 av 5 målchanser.
De första målen bjöd vi på, en straffspark samt en missad bakåtpassning som gav friläge och mål.
Spelmässigt såg det helt okej ut men vi måste sätta målchanserna, framförallt träffa mål då bara 5 av skotten gick innanför målramen.
1:a halvlek
3' 0-1 Zmajevi nr 32 på straffspark efter hands på Jonas
11' bra genombrott av Michael men skottet går utanför
14' Gult kort på Zmajevi spelare för avsiktlig hands
17' Hörna av Hampus som Saif nickar över med öppet mål
38' 0-2 Zmajevi nr 32 som snappade upp en felpassning som gav friläge
39' Gult kort på Zmajevi spelare för stämpling
44' Ronaldo spelar fram Hampus som får på en bra träff men målvakten räddar skottet till hörna
2:a halvlek
3' Bra hörna av Rasmus P som Michael nickar mot mål men målvakten gör en reflexräddning och returen styrs på en back till ny hörna
9' Fint anfall av Oden som avslutas med att Hampus skjuter tätt utanför
12' Bra inlägg av Ronaldo som Anton tar ner, skjuter men bollen styrs av utespelare till hörna
19' 0-3 Zmajevi nr 32 som gör hat trick, kontring när vi tappar bollen centralt, instick mellan mittbackarna som han löper perfekt på och skjuter stolpe in
26' Riktigt bra frispark av Rasmus P som målvakten räddar, returen skjuter vi på spelare och ut till hörna
27' Johan får på en bra träff men återigen räddar Zmajevis duktige målvakt
28' Gult kort på Zmajevi spelare för protest mot domslut
41' Cris får på ett bra skott som målvakten räddar
45' Friläge för Zmajevi men Jocke går ut och gör en bra räddning

Matchens lirare: Michael jobbade kopiöst på mittfältet i sin sista hemmamatch innan han flyttar till Australien.

Vi hade även avtackning för Michael och Henrik (som flyttar till Sundsvall) innan matchen.